У мене проблем з компанією "КОРСА" не було, погане враження справила на мене ьільки передоплата 100%. Зазвичай, якщо потім виникають проблеми, ті, хто вже отримав 100% передоплати, неохоче співпрацюють над усуненням недоліків (довго чекати, нерви тощо).
Заповнив форму на сайті, зазначив розміри і того ж дня отримав мейлом розрахунок. Далі - виклик замірника, замір, оформлення договору і монтаж через 10 днів.
"Порадувала" мене ця компанія своїм "Ноу-Хау" з договором: я уклав договір доручення, за яким доручив певному СПД знайти мені виробника вікон (якого я вже знайшов) і організувати виготовлення та монтаж. У договорі СПД "розписувався" за виробника, що той (начеб-то) гарантує те і те..., повине те і те. На моє питання6 "А якщо виявиться, що виробник не дуже то й знає проце?" відповідь була: "Та ні, він же видає сертифікат на вікна, це і буде запорукою гарантії!"
Доречі, сертифікат видали підписаний "комп'ютерним" способом - підписав його струменевий принтер замість "живої" людини.
Тобто юридично хлопці на випадок претензій застрахувалися добре.
Тільки клієнту свою правоту може бути важко довести. Але я сподіваюсь, шо вікна відпрацюють своє добре.